JSTE LÉKAŘ?
Obrázek : MUDr. Ema Vašková - USG neurosonologické vyšetření

MUDr. Ema Vašková - USG neurosonologické vyšetření

Ultrazvuk, Sonografie

Sestra:

 

Adresa:

Praha 8 - Libeň

Objednejte se online - Vyberte požadovaný den a čas - Klikněte na volný termín
více termínůméně termínů

Neurosonologie se zabývá ultrazvukovým vyšetření mozkových tepen. Jiné ultrazvukové vyšetření neprovádíme! Cena je 500kč rezervační poplatek + 1900 Kč doplatek na místě.

Informace o ambulanci:

Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

 

Jak se k nám dostanete:

 

Ověřená hodnocení a recenze:

 

O lékaři / ambulanci:

 

Nabízené služby:

Proč u nás: Odlišujeme se od konkurence tím, že nabízíme nejpodrobnější USG vyšetření všech krčních tepen. Zejména tepen zásobujících mozek. ale i ostatních. (a. subclavia, a. carotis communis, a. carotis interna /externa, a. vertebralis a to od jejího odstupu z a. subclavia přes celý krční úsek, a a. ophtalmica - vše se zohledněním anatomických poměrů vyšetřovaného klienta)
Vzhledem k specializaci lékařky  umíme interpretovat nejenom lokální nález na tepně (výskyt atersoklerotických plátů, procento zúžení tepny atd) ale výsledky vyšetření  i ve vztahu k mozku (riziko mrtvice, ev. odhad rizika vaskulární demence). 
Při zjištěném problému (patologii)  zabezpečíme návaznost a doporučení dalšího postupu v prevenci výše zmíněného. Tedy doporučení léčby, co, jak, kdy a kde dále sledovat. Při závažné patologii (potřeba operace zůžené tepny) pak přímé doporučení na konzultaci cévním chirurgem.
Lékařka je držitelkou Funkční licence z Neurosonologie, co je licence 
České neurologické společnosti ČLS JEP  (Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně) pro obor Neurologie, potvrzující erudici v tomto oboru.
Celkové podrobné vyšetření ultrazvukem trvá většinou cca 30 minut.

Vyšetření je nebolestivé, není nutno být nalačno, není nutná žádná speciální příprava.
 

Ceník:

 

Fotogalerie: